Alin Vlad

“Nucleul deciziilor de business este bazat  100% pe rationamente de analiza financiara.”

Expertiza mea vine din pregatirea si certificarea in zona de analiza financiara, audit financiar, contabilitate si fiscalitate.
Antreprenoriatul a insemnat detinerea si administrarea de afaceri in domeniul advertising, horeca, imobiliare si servicii profesionale (audit si contabilitate), precum si prezenta in top management (CEO) in fabrici de productie mezeluri (FOX) si productie mobilier . Imi doresc sa traim intr-o tara in care afacerile sa se dezvolte avand la baza skilluri de antreprenoriat profesionist si care sa vorbeasca o limba comuna, AFACEREZA, si asta este viziunea la care vreau sa contribui.

In 25 de ani am condus afaceri din postura de owner, de  CFO sau de CEO. Au fost afaceri care au crescut intr-un an de la zero pana la 200K sau care s-au dublat de la 15 miloane la 30 de milioane in 3 ani si au fost afaceri  care au murit, unele la inceput, altele au prins un pic de zbor iar altele care au lasat rani adanci.
Toate aceste experiente mi-au consolidat valorile dupa care ma ghidez in tot ceea ce fac: flexibilitatea (detaliu vs asamblu), proactivitatea, perseverenta in ciuda interferentelor, toate acestea avand la baza valorile nucleu legate de incredere, respect si responsabilitate.

Cea mai importanta lectie invatata a fost legata de FOCUS.
Focalizarea atentiei pe core business-ul  tau poate sa faca irelevante orice alte tranzactii adicacente acestuia si este calea cea mai scurta de a iesi din orice impas.

  • Afaceri active: 2
  • Cifra de afaceri: 500.000 EURO
  • Numar angajati: 14
  • Industrie: Contabilitate, analiza finaciara, audit, consultanta fiscala
  • Experienta antreprenoriala: peste 25 ani
Esti interesat sa lucrezi cu acest Business Mentor? Ne poti contacta aici pentru mai multe detalii: