Diana Stanga

Sunt Diana Stîngă, am 38 de ani, mama a 3 baieți minunați și antreprenor de aproape 20 de ani. Prin tot ceea ce fac, imi doresc să contribui la un stil de viata sanatos pentru mine si cei din jur. Vin cu experienta in domenii ca papetarie, tipografie, constructii si energie regenerabila, iar in momentul de fata activez de 8 ani in domeniul horeca – restaurant, si domeniul hotelier din 2019.

Ne dorim oferim clienților noștrii experiența unei mese corect gătite, gustoase și sănătoase, mereu cu preparate, rețete si servicii noi, iar pentru membrii echipei si colaboratorii noștri, un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic, care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională.

Prin activitățile noastre, contribuim la sprijinirea comunității din care facem parte. Valorile care ne reprezinta sunt Respect  Pasiune  Echilibru  Simplitate  Progres. Ne respectăm unii pe alții, recunoaștem capacitatea, valoarea si faptul că putem influența lucrurile în bine.  Îi tratăm pe ceilalți cum ne dorim să fim tratați. Ne place ceea ce facem.  Suntem dornici să creștem, să învățăm lucruri noi si interesante.

  • Afaceri active: 2
  • Cifra de afaceri: 578.000 EURO
  • Numar angajati: 20
  • Experienta antreprenoriala: peste 20 ani
Esti interesat sa lucrezi cu acest Business Mentor? Ne poti contacta aici pentru mai multe detalii: