DIANA STINGA STINGA

DIANA STINGA STINGA

Business Mentor ACREDITAT

București, Romania

engeza

Un proces 360 de grade de suport în luarea deciziilor de business pentru antreprenori, lideri și “decision makers”.

Ce competențe vei pefecționa:

1. Identificarea problemelor / oportunităților REALE & PRESANTE

2. Creșterea eficienței în setarea de OBIECTIVE

3. Sesizarea de opțiuni valide în afara “hărții MENTALE” și prioritizarea acestora

4. Setarea unor CRITERII funcționale pentru a identifica / departaja cea mai bună decizie

5. Rezumarea informațiilor clarificate și EXPRIMAREA persuasivă a CONCLUZIILOR personale în fața altora

6. Obținerea de FEEDBACK de la părțile interesate, atingerea CONSENSULUI și definirea ACȚIUNILOR comun asumate

7. Formularea de întrebări cu nivel ridicat de conștientizare pentru comunitatea mentorilor

Dezvoltarea graduală a acestor competențe te vor ajuta să îți creezi în timp un sistem personal “bullet proof” de luare a deciziilor. Atât în viața profesională cât și în viața personală. 

Pachet 10 ședințe

1178.00EUR

118EUR/ședință

Pachet 5 ședințe

714.00EUR

143EUR/ședință

Pachet 1 ședințe

178.50EUR

179EUR/ședință

Darcom

Sunt Diana Stîngă, mama a 3 baieți minunați și antreprenor de aproape 20 de ani. Prin tot ceea ce fac, imi doresc să contribui la un stil de viata sanatos pentru mine si cei din jur, să protejez și să imbunătățesc tot ce ne înconjoară. Vin cu experienta in domenii ca papetarie, tipografie, constructii , horeca, hotel și alimentatie publică, iar acum activez în domeniul energiei regenerabile, alăturându-mă proeictului Darcom de la inceputul anului 2020
Ne dorim oferim clienților noștrii independență și stabilitate energetică, iar pentru membrii echipei si colaboratorii noștri, un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic, care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională.

Prin activitățile noastre, contribuim la sprijinirea comunității din care facem parte. Valorile care ne reprezinta sunt Respect Pasiune Echilibru Simplitate Progres. Ne respectăm unii pe alții, recunoaștem capacitatea, valoarea si faptul că putem influența lucrurile în bine. Îi tratăm pe ceilalți cum ne dorim să fim tratați. Ne place ceea ce facem. Suntem dornici să creștem, să învățăm lucruri noi si interesante.

Afaceri active
2
Cifra de afaceri
3.500.000
Angajati
35
Industrii
web_design, startups
Functii
ceo, cto
Ani de experienta
20
Rolul meu ca si mentor si motivul pentru care am ales sa fac mentorat
Vin in fata voastra , in primul rand ca un om, antreprenor, cu o experienta de aproape 20 de ani in domenii ca printing, constructii, productie si horeca. M-am bucurat de fiecare experienta in parte si am invatat enorm, fiecare a fost o lectie care imi foloseste pe maideparte. Am trecut si inca trec prin toate greutatile unui business in toate fazele lui de la start-up pana la exit. Ca si mentor pot sustine antreprenorii sa invete tehnici si strategii de business concrete pentru cresterea afacerii, pentru obtinerea de profit, libertate si timp.
Ce diferenta poti face in educatia unui mentee?
Cea mai mare criza a omenirii in urmatoarea perioada, nu va fi cea financiara sau cea de personal va fi criza de sens si semnificatie. Daca nu este o semnificatie serioasa afacerii nu vor fi clienti, angajati, finantare. Totul incepe de la noi, cum cream semnificatie si sens prin cee ace facem, ce problema rezolvam in piata, cat de grozav va fi rezultatul cand ne ocupam de problema. Îmi doresc să ajut cât mai multi antreprenori in această călatorie.
Ce ai invatat din experienta ta de mentor?
Cum ne vedem viitorul? Cum ne vedem ca antreprenori? Suntem mici creatori de valoare, de locuri de muna, si daca nu suntem acesti creatori trebuie sa devenim. Totul pleaca de la noi, daca nu se schimba perspectiva, afacerea ramane la fel. Imi doresc să păstrez această atitudine de invățăcel și să inspir si pe alții să facă același lucru.