Catalin Ciobanu

Cred ca fiecare dintre noi ajungem intr-un punct cand simtim ca vrem sa dam mai departe din lucrurile pe care le-am invatat, din experientele pe care le-am trait si sa creem valoare prin tot ceea ce facem. Fiecare zi este o noua oportunitate si o noua sansa sa impartasim din cunostintele noastre, astfel incat sa contribuim la transformarea celor de langa noi dar mai ales a comunitatilor din care facem parte.

In calitate de antreprenor, mi-am descoperit cu greu misiunea, asta dupa ce am trecut prin diverse proiecte in care nu m-am regasit si care binenteles ca nu au mai avut finalitatea dorita. Am invatat sa nu mai fac lucrurile precum un amator, iar educația si dezvoltarea personala au devenit o prioritate. Prin tot ce am dezvoltat ulterior, am creeat valoare iar satisfactia reusitelor profesionale dar si personale a fost de nemasurat. In ultimii 10 ani, alaturi de oameni minunati, am dezovoltat afaceri in domenii precum: IT, Marketing Online, Educatie, Imobiliare, Horeca.

Numele meu este Catalin Ciobanu si sunt aici pentru a sprijini antreprenorii sa castige timp, libertate si sa creasca intr-un ritm accelerat dar si predictibl spre urmatorul nivel.

Impreuna putem contribui la o lume mai buna, la care visam cu totii, aici in Romania.

  • Afaceri active: 3
  • Cifra de afaceri: 500.000 EURO
  • Numar angajati: 20
  • Industrie: IT Software, Online Marketing, Educatie
  • Experienta antreprenoriala: peste 13 ani
Esti interesat sa lucrezi cu acest Business Mentor? Ne poti contacta aici pentru mai multe detalii: