Marin Tarta

De-a lungul carierei mele profesionale am trecut prin statutul de angajat, antreprenor și intraprenor. Ca antreprenor am avut 2 afaceri, una în domeniul HoReCa și cea de-a doua în zona de retail, ambele de succes până într-un anumit punct, momentul dinainte de implozie. Aceste experiențe m-au învățat lecții de business valoroase, lucruri care știute de la început ar fi schimbat radical traiectoria afacerilor.

Momentan conduc o companie cu peste 200 de angajați din domeniul distribuției de produse din categoria FMCG, unde am experimentat al doilea pas esențial al unui business de succes: scalarea afacerii. Ca antreprenor este nevoie de mai mult decât o idee, pasiune și bani, ai nevoie de cunoștințe solide din multiple ramuri de business și să înțelegi în profunzime modul în care funcționează o afacere.

Am oferit consultanță multor antreprenori cu afaceri în diferite domenii, începând de la HoReCa si Retail ,Ecommerce până la Marketing. I-am ghidat în direcția bună și în momentul de față afacerile lor prosperă. Personal, cred cu tărie că antreprenorii români au nevoie de acces la informație validată și de o educație antreprenorială adaptată economiei noastre.

Este bine să înveți din greșeli, dar este mai important să înveți din succes. Pentru siguranță trebuie să învățăm din greșeli, dar pentru prosperitate trebuie să învățăm din succese. De aceea ai nevoie de un mentor care a experimentat ambele situații.

  • Afaceri active: 1
  • Numar angajati: 200
  • Experienta antreprenoriala: peste 10 ani
Esti interesat sa lucrezi cu acest Business Mentor? Ne poti contacta aici pentru mai multe detalii: